Gebroeders-Groen

afbeelding van Gebroeders-Groen
Biografie: 

Wij heten niet alleen Groen, maar we zijn het ook. We dragen de natuur een warm hart toe. Als jonge avontuuriers trokken we van jongs af aan samen de weilanden in om vogels te kijken of in sloten te peuren en als het even kan doen we dat nog steeds.

Niet verwonderlijk dat we beiden bioloog zijn geworden. Kevin is moleculair bioloog en doet promotie onderzoek in Leiden, Marvin studeert binnenkort af aan de Universiteit Wageningen en Leiden.

Als bioloog wonende in de stad Rotterdam vallen bepaalde dingen ons op en dit brengen we graag onder de aandacht. Er valt namelijk zoveel natuur te zien gewoon midden in de stad. Deze passie hebben we onder andere gedeeld op Tv voor het programma Vroege Vogels, maar op nog veel meer manieren. Behalve dat vinden we dat de kennis over de stadsnatuur erg minimaal is, vooral bij kinderen. Reden waarom we ook regelmatig lezingen geven of cursussen aan scholieren, bijvoorbeeld bij stichting Vakmanstad.

Verder houden we van een actieve levensstijl en gaan we er dan ook graag op uit. Zo doen we beiden verschillende outdoor sporten zoals top-rope klimmen, boulderen, kitesurfen en golfsurfen. We hebben dus veel en uiteenlopende interesses en deze delen we dan ook graag met jullie.

Toon in overzicht: 
aan

Geschiedenis

Geregistreerd sinds
3 jaar 5 maanden

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Verhalen van Gebroeders-Groen