Anna Ravensbergen

afbeelding van Anna Ravensbergen
Biografie: 
Iedereen is een buitenmens. Goed bedacht door de gele buitensportwinkel en iets waar ik stiekem ook in geloof. Niks fijners dan de wind door je haren en de zon op je gezicht. Toch? 
 
Na een master Latin American Studies en tal van omzwervingen wereldwijd ben ik gesetteled in Delft. Ik zoek graag naar kleine avonturen dichtbij: een rondje kayakken, een boswandeling, een duik in de vaart onderweg naar mijn werk. Ik hoop al bloggend mezelf en anderen uit te dagen om naar buiten te gaan, nieuwe dingen te doen en plekken te zoeken waar je nooit bent geweest. En die vind je al om de hoek!
 
Als ik niet buiten ben, zit ik meestal achter een beeldscherm. IT-er van beroep, kom ik daar niet onderuit. Ik maak software voor de glastuinbouw met als doel een steentje bij te dragen aan een duurzame voedselketen. In de Hof van Delfland stikt het van de ondernemers in deze sector. Ik fiets graag langs bij mensen met nieuwe en duurzame ideeën om te zien (en te proeven, mjam!) wat ze doen. Dikke kans dat daar een paar blogs over verschijnen.
Toon in overzicht: 
aan
Onderschrift portret: 

Anna

Geschiedenis

Geregistreerd sinds
1 jaar 6 maanden

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Verhalen van Anna Ravensbergen