Seizoenstuin met de mooiste bloemen!

Seizoenstuin met de mooiste bloemen!

Even op vakantie... in de theetuin en cottagegardens van de Pluktuin krijg je het gevoel alsof je even op vakantie bent. 

Lopend langs de olijfboom met haar vruchten, de vijgenboom die uitloopt. Een sfeervol hoekje omgeven door een prachtig bloeiende blauwe regen. De rozenboog met haar geurende rozen, vele verschillende vaste planten, waardoor de tuin het hele jaar een feest is om te bezoeken. Koolmeesjes vliegen af en aan en de bijen zoemen gemoedelijk.

Theetuin en cottagegardens

De tuin is opgezet in Engelse sferen met borders en heeft onder andere een boomgaard, een Nutstuin en een Binnen Tuin. Bovendien wordt deze tuin op een natuurlijke (biologische) manier verzorgt en onderhouden en is een stukje rust in het drukke Westland. Iedere keer kun je je weer verwonderen over de schoonheid van de natuur.

Bloemen in de Pluktuin

Iedere maand andere bloemen in bloei De Pluktuin is een seizoenstuin, dus idere maand ziet de tuin er anders uit. Dit begint in mei met de baardirissen, vergeetmijnietjes, alliums en akelei. In juli is het de beurt van de phloxen en de eerste eenjarigen. In juni komen wat meer roze vaste planten in bloei, zoals monarda, alstilbe en de eenjarige klaprozen. Rond augustus wordt het tijd voor de gele en oranje tinten van de helenium, rudbeckia, lampionnen en grassen. 

Rondleiding

De tuin is heel geschikt voor het maken van een fotoreportage (op afspraak). Maar je kunt ook kiezen voor een leerzame rondleiding door de tuin onder leiding van de tuinman, waar je aan het einde kunt genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Ontspanning
Buitenhotel De Vreemde Vogel
Workshops
Familie & kids
Ontspanning
Buitenhotel De Vreemde Vogel
Familie & kids
Eten & drinken
Ontspanning
Streekproducten
Kunst & cultuur
Workshops
Eten & drinken
Ontspanning
Streekproducten
Eten & drinken
Ontspanning
Streekproducten