Een warm welkom voor paard en ruiter

Een warm welkom voor paard en ruiter

Een stalen ros zet je op een standaard en je kunt direct een café ingaan om te genieten van een bakje koffie. Bij een echt ros, ontbreekt zo'n standaard. Wat nu? Jacqueline van Ardrichem, eigenaresse van Brasserie De Brede Hoek heeft bij haar zaak een stand geplaatst waar ruiters hun paard kunnen 'parkeren'.

 
“Voor de paarden staat er een bak met water en de ruiter kan in de brasserie voor de inwendige mens zorgen”, aldus de eigenaresse. Jij en je ros zijn welkom bij De Brede Hoek, waar genieten in een huiselijke setting het devies is. Jacqueline wil dat iedereen zich thuis voelt in haar eetgelegenheid. “Geen opgeprikt gedoe, maar lekkere gerechten met seizoensproducten in een huiselijke setting”, vertelt de eigenaresse. Haar doel lijkt bereikt, want jong en oud laten haar regelmatig weten dat het zo heerlijk ontspannen bij De Brede Hoek is.
 

Leuk uitstapje

Muntthee uit eigen tuin

De Brede Hoek levert maatwerk. Vooral bij partijen is dit duidelijk zichtbaar. “Wij proberen zoveel mogelijk te voldoen aan de wensen van de gasten”, aldus Jacqueline. De brasserie maakt dankbaar gebruik van de producten van lokale kwekers. Zo komen de tomaten, komkommers en paprika’s direct van de kwekers uit de straat. De eigen groentetuin levert vanaf het voorjaar ook weer verse kruiden en groenten op. “Zo komt de munt voor de muntthee uit eigen tuin. Verser kan niet!”, lacht de eigenaresse. Tevens schroomt de eetgelegenheid niet om leuke uitstapjes te maken naar de Mediterraanse keuken met originele tapas en heerlijke pasta’s .
 

Buytenhoutroute

Te paard, maar zeker ook op de fiets ben je in deze omgeving aan het goede adres. Langs de Brede Hoek loopt een prachtig fietspad dat onderdeel is van de Buytenhoutroute. Het pad loopt door een aantal aan elkaar grenzende groengebieden rond Delft, Pijnacker-Nootdorp en Zoetermeer. 
 

Happen en Trappen

Ook maakt het etablissement onderdeel uit van een door Happen en Trappen georganiseerde culinaire fietstocht door Delft en omgeving. De tocht gaat langs verschillende restaurants. Bij ieder restaurant geniet je van een gang van een diner. Als je bij Brasserie De Brede Hoek

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Brasserie de Brede Hoek

Nieuwkoopseweg 59
2631 PP Nootdorp
tel: 015 3610051
 
Eten & drinken

5 x Zomerse fietsroute in de buurt

Workshops
Eten & drinken
Ontspanning

Het groene verkeer: wandelen door Zoetermeer!

Lunchcafé de Zoetelaar
Eten & drinken
Ontspanning
Streekproducten
Ontspanning
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
Familie & kids
Ontspanning
Overnachten
Sport & avontuur
Dreams skate- en surfschool & shop
Familie & kids
Sport & avontuur
Workshops
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
Hoeve Bouwlust
Sport & avontuur
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur