Vechten met collega's

Vechten met collega's

Buitenplaats Vlaardingen is omgeven door groen; kortom weinig prikkels voor de gasten. Hierdoor kunnen zij zich makkelijker open stellen. Immers, er zijn geen factoren die voor afleiding zorgen. “Soms komen hier schoolklassen waar echte boefjes tussen zitten. De leraren zien dan al vaak snel verschil. Waren ze in de klas nog gestrest, hier zijn ze stukken relaxter”, vertelt eigenaar Wim Gerritsen.

 
Niet alleen scholieren worden een stuk rustiger, ook werknemers raken ontspannen. “Er wordt een open sfeer gecreeërd en mensen durven te zeggen wat ze denken en niet wat ze moeten zeggen. Op deze manier kom je tot echte groei binnen een bedrijf”, vindt Wim. “Vaak heeft het management een plan en moet iedereen zich daar direct aan aanpassen, dat roept wrevel op. Door eerst rustig tijd met elkaar door te brengen, gaan de neuzen vaak dezelfde kant op staan. Op die manier krijgt het management veel meer draagvlak op de werkvloer”.
 

Kwaliteiten

Je leert meer van elkaar dan in tien jaar op kantoor

Of het nu is voor een teambuildingsdag of een gezellig uitje, alles is mogelijk bij Buitenplaats Vlaardingen. Als je met je collega's een leuke dag wilt hebben, is een challenge parcours, boogschieten of quad rijden uitermate geschikt: “Door samen iets te ondernemen leer je elkaar kennen. Na deze ene dag weten ze vaak meer van elkaar dan tien jaar op kantoor”. Tijdens een teambuildingdag gaat het er serieuzer aan toe. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om met een groep iets te bouwen van bamboe. Tijdens dit proces wordt het duidelijk welke rol iedereen vervult. Door elkaars kwaliteiten te leren kennen, kun je hier ook op de werkvloer je voordeel mee doen.
 

Waar?

Buitenplaats Vlaardingen is te vinden aan de Zuidbuurt 85 in Vlaardingen. Wil je meer weten over alle mogelijkheden van dit bedrijf?  Kijk dan op www.buitenplaatsvlaardingen.nl.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Zuidbuurt 85
3132 KA Vlaardingen
tel: 010 – 43 59 222
 
E-mail:
website:
Workshops
De Delflandhoeve
Ontspanning
Workshops
Buitenhotel De Vreemde Vogel
Workshops
Familie & kids
Ontspanning
Wollebrand fun, food & events
Familie & kids
Sport & avontuur
Workshops
Bed & Breakfast Hoeve Cornelia
Kunst & cultuur
Workshops
Sport & avontuur
Hoeve Bouwlust
Sport & avontuur

Terug naar de oorsprong - Bieslandse Bos deel 2

Paardeninzichten
Eten & drinken
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur