Gezellig hotel in historisch pand

Gezellig hotel in historisch pand

Hotel Saint Vincent is een warm familiehotel in een prachtig historisch pand in Poeldijk, hartje Westland. Geniet van de omgeving en val gerust in slaap.

Hotel in historisch pand

De geschiedenis van het pand is uniek en eigenaar Marc is er trots op: "Het pand is eigenlijk beroemd in het Westland, omdat het vroeger een verenigingsgebouw was, het Vincentiusgebouw." Daarnaast vertelt hij dat het pand vroeger een zaal met een podium had: "dat is wel leuk, omdat The Golden Earrings hier hebben opgetreden." In de jaren heen hebben de voormalige eigenaren er appartementen in gebouwd en het gebouw heeft een tweede etage gekrijgen. Daarna zijn de appartementen hotelkamers geworden. 

Hotel Saint Vincent Westland - eigenaren

Hotel Saint Vincent

Hartelijk welkom

Vandaag de dag wordt hotel Saint Vincent gerund door Marc en Maud Nagel. Hun gastvrijheid zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Het hotel heeft achttien kamers voor 1 tot 4 personen en alle kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, tv en gratis WIFI. Het hotel is gesitueerd in een uniek landschap met glazen kassen omgrensd door sloten, dijken, duinen en bos. 

Prijs

Vanaf €78,- per tweepersoonskamer per nacht. 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden
Overnachten
Familie & kids
Ontspanning
Overnachten
Familie & kids
Ontspanning
Overnachten