Firma van Buiten

Firma van Buiten

Firma van Buiten is meer dan een gewoon cateringbedrijf. Er wordt voornamelijk gewerkt met producten uit eigen tuin of uit de omgeving, maar ook arbeidsintegratie en educatie spelen een belangrijke rol. U kunt er terecht met al uw wensen op het gebied van feestjes, diner, borrels, vergaderingen, verjaardagen, evenementen en nog veel meer.

Firma van Buiten maakt van elke gelegenheid een belevenis. Door buitengewone catering te bieden met eerlijke en heerlijke producten: alles is huisgemaakt en producten koen zoveel mogelijk uit eigen tuin of van streekboeren. Firma van Buiten zorgt bovendien voor een spraakmakende aankleding met humor en werkt alleen met enthousiaste en stralende medewerkers.

Arbeidsreïntegratie

Naast catering is Firma van Buiten ook een leer-werkbedrijf, waarbij arbeidsreïntegratie een grote rol speelt. Er werken en leren dan ook vooral mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, reclassering en diverse vrijwilligers.

De buitengewone tuin

In de moestuin van Firma van Buiten, ook wel de Buitengewone tuin genoemd, groeien allerlei heerlijke producten. Deelnemers leren hoe producten groeien, bloeien en verwerkt worden tot de heerlijkste gerechten!

Het buurtkippenhok

Sinds kort heeft Firma van Buiten het Buurtkippenhok in het ‘Hof van Delft park’ in Delft overgenomen en wordt het omgetoverd tot een waar kippenparadijs. Naast de andere dieren die uiteraard in de dierenweide blijven wonen komen er een hoop tokkelende dames bij in de dierenweide. De kringloop van de kip en de vraag “wat doet een kip allemaal om een ei te leggen” gaan we proberen te beantwoorden. Duurzaamheid, educatie en het verbinden van de wijk staan voorop. Als je het leuk vindt om vriend van het buurtkippenhok te worden, adopteer dan hier een kip!

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Jacoba van Beierenlaan 81
2613 JC Delft
Tel: 015-2131000
www.firmavanbuiten.nl
Facebook

Eten & drinken
Eten & drinken
Familie & kids
Ontspanning
Sport & avontuur
Eten & drinken
Ontspanning
Streekproducten
Kunst & cultuur
Eten & drinken
Streekproducten
Streekproducten