Dwars door de polder!

Dwars door de polder!

Een gloednieuw fietspad van de Rotte naar de Schie. Dwars door de polder. Dichtbij de stad en toch ver weg van het autoverkeer. Dat wordt het Polderpad.

Middenin de polders waan je je in een andere wereld. Hier ervaar je de grote ruimte en beleef je de historie van het landschap. Je ziet vogels en vee, boerderijen met monumentale bomen, hoge vaarten, dijken en gemalen. Met op de achtergrond steeds de skylines van Rotterdam en Delft.

Werk-in-uitvoering

Het Polderpad is een initiatief van gemeenten Rotterdam en Lansingerland en Provincie Zuid-Holland. In de polders rondom het nieuwe fietspad investeren rijk, provincie en gemeenten in natuur en recreatie. Het nieuwe groengebied ‘Van Rotte tot Schie’ grenst aan drukbezochte parken als Lage Bergse Bos en Kralingse Bos. Het Polderpad gaat al deze bossen, parken en polders met elkaar verbinden. Het Polderpad en het groen eromheen zijn nog volop in ontwikkeling. Kijk op  de gemeentelijke website www.vanrottetotschie.nl voor actualiteiten over werk-in-uitvoering.

Klik hier voor een kaart met een impressie van wat er over een paar jaar allemaal te beleven is op en rond het Polderpad.

Wat kun je er doen?

Klik op de icoontjes op de kaart om te zien wat je nu al kunt doen langs Het Polderpad of ga naar de homepage van het Polderpad om te zien wat er te beleven valt.

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Website: http://polderpad.nl/
 

Ontspanning
Workshops
Eten & drinken
Ontspanning
Buitenhotel De Vreemde Vogel
Familie & kids
Eten & drinken
Ontspanning
Sport & avontuur
Dreams skate- en surfschool & shop
Sport & avontuur
Workshops

Bijzondere tuin Arboretum-Heempark Delft

Arboretum-Heempark Delft