De Pluktuin

De Pluktuin

Midden in het Westland, op de voormalige kwekerij van de familie van den Ende ligt is sinds 1995 de Pluktuin. Wat ooit begon als een hobby van Riet en haar dochter Marja, is inmiddels uitgegroeid tot een tuin van 4000 vierkante meter aan prachtige bloemen en planten.

De tuin is opgezet in Engelse sferen met borders en heeft onder andere een boomgaard, een Nutstuin en ook een Binnen Tuin. Met vele hoekjes en verwonder je je iedere keer weer over de schoonheid van de natuur.

De Pluktuin is een stukje rust in het drukke Westland, waar je tussen het groen geniet van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij.

Ook is er een winkel met verkoop van leuke bloemen, potten en planten en  een expositieruimte in de Thee Kamer, waar iedere twee maanden een nieuwe kunstenaar zijn/haar werken toont.

In en rond de Pluktuin worden diverse activiteiten georganiseerd en zijn het hele jaar door workshops, High Tea en lunch ook voor groepen door het Natuur Atelier.

 

De Pluktuin en het Natuur Atelier zijn het hele jaar iedere donderdag en vrijdag van 10.00-16.30u geopend, de andere dagen volgens afspraak. 

hallo hier ben ik

Geen resultaten gevonden

Kleine Achterweg 28
2671 LT Naaldwijk
www.depluktuin.nl

 

Kunst & cultuur
Kunst & cultuur
Workshops
Eten & drinken
Ontspanning
Streekproducten
Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight
Eten & drinken
Kunst & cultuur
Streekproducten
Familie & kids
Kunst & cultuur
Stadsboerderij de Wilgenhof
Kunst & cultuur
Workshops
Familie & kids
Ontspanning